2012-12-19 13:58:04• hírek • Szatmár.ro

Ajándékokat osztottak a Sportlíceum diákjai

A karácsonyi ünnepek közeledtével a szatmárnémeti Sportlíceum tanárai Bodnár Ágota, Varga Monica, Teusan Crina és Figula Cristina 60 diákkal együtt egy nagyszerű kezdeményezést indított útjára.

Úgy döntöttek, hogy ajándékkal lepik meg a Szatmári Egyházmegyei Caritas által ellátott gyerekeket és fogyatékkal élő fiatalokat. A diákok 162 édességgel, gyümölccsel és különböző kozmetikai cikkekkel megrakott ajándékcsomagot készítettek és azokat személyesen adták át.

December 14-én pénteken a Gyöngy Házba járó fogyatékkal élő fiatalokat lepték meg a karácsonyi ünnepségen. A csomagok mellett kis énekes műsorral is készültek a diákok, aki aztán nagy élvezettel vettek részt a közös kézműves foglalkozáson, ahol karácsonyi díszeket készítettek.

Hétfőn, december 17-én egy újabb csoport diák látogatott el a Barátság Házába, ahol néhány remek énekléssel és játékkal teli közös órát töltöttek az oda járó gyerekekkel. Kedden a Don Bosco Nappali Foglalkoztató központban lepték meg a kis óvodásokat, akik nagy örömmel látták vendégül a fiatalokat.

Ajándékokat osztottak a sportlíceum diákjai

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: